In- & verkoop

Papiergeld Nederland

Papiergeld Wereld

Tip

Let u bij het kopen van bankbiljetten op veilingen goed op echtheid en kwaliteit.


De aanbiedingen

Maandelijks biedt de Frima De Ruiter u diverse aanbiedingen. In de middenkolom ziet u een selectie van deze aanbiedingen. Wilt u meer informatie of wilt u weten welke de overige aanbiedingen zijn bezoekt u dan de site van De Ruiter B.V.

Vraag hier uw nieuwsbrief van de firma De Ruiter aan:
- Nieuwsbrief -

Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, een en ander geldt ook voor wijzigingen en of omschrijvingen van de kwaliteit.

Informatie over:

- Inkoop Papiergeld

- Verkoop Bankbiljetten

- Veilingen

- Muntgeld

- Zilverbonnen


Welkom op de in- & verkoop pagina

De meeste verzamelaars van papiergeld kunnen zich niet beperken tot het papiergeld van hun eigen land. Nu met de invoering van de Euro biljetten is de lol er ook al wat minder op geworden. Uitwijken naar andere gebiedsdelen is dan ook eigenlijk onomkombaar en geeft het verzamelen van papiergeld weer een extra dimensie. Mist u nu net dat ene bankbiljet in uw verzameling? Hier vindt u een aantal door ons geselecteerde adressen voor de inkoop van bankbiljetten.

Verzamelaarsmarkt.nl heeft inmiddels een bijzonder groot assortiment van buitenlands papiergeld toegevoegd op de webpagina. Sterker nog u kunt op Verzamelaarsmarkt terecht voor 10.000 bankbiljetten van over de gehele wereld! Ik wens u veel plezier in uw zoektocht naar het voor u ontbrekende bankbiljet.


Buitenlands papiergeld voor uw verzameling vindt u bij:
Verzamelaarsmarkt.nl

Verzamelaarsmarkt.nl - Buitenlands papiergeld -


Omschrijving: Singapore 2 Dollars
Kwaliteit:


Bestellen...Omschrijving: U.S.A. 2 Dollars 1995
Kwaliteit:


Bestellen...