In- & verkoop
Papiergeld Nederland

Papiergeld Wereld

Tip

Let u bij het kopen van bankbiljetten op veilingen goed op echtheid en kwaliteit.


De aanbiedingen

Maandelijks biedt de Frima De Ruiter u diverse aanbiedingen. In de middenkolom ziet u een selectie van deze aanbiedingen. Wilt u meer informatie of wilt u weten welke de overige aanbiedingen zijn bezoekt u dan de site van De Ruiter B.V.

Vraag hier uw nieuwsbrief van de firma De Ruiter aan:
- Nieuwsbrief -

Alle aanbiedingen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen, een en ander geldt ook voor wijzigingen en of omschrijvingen van de kwaliteit.

Informatie over:

- Inkoop Papiergeld

- Verkoop Bankbiljetten

- Veilingen

- Muntgeld

- Zilverbonnen


Welkom op de in- & verkoop pagina

Mist u nu net dat ene bankbiljet in uw verzameling? Hier vindt u een aantal door ons geselecteerde adressen voor de inkoop van bankbiljetten.

Uit eigen positieve ervaring informeer ik u graag over de firma De Ruiter B.V. Bij deze firma kunt u online bankbiljetten kopen. De Ruiter B.V. biedt allerlei bankbiljetten aan, geindexeerd op catalogusnummer en kwaliteit. U kunt hier dat bankbiljet bestellen dat u nog mist. Per e-mail krijgt u een bevestiging dat uw order is ontvangen en of het door u bestelde op voorraad is. Daarna maakt u het totaal bedrag inculsief porto over naar De Ruiter, waarna u uw biljetten ontvangt. De Ruiter B.V. kent een zeer snelle afwikkeling van de bestellingen online. Wij raden u dan ook zeker aan om eens een bezoek te brengen aan de pagina van deze firma.


De aanbiedingen - april 2008 -
Nederland 25 Gulden 1947 Flora

Kwaliteit: ...

Catalogusnr.: 81-1

Prijs: Van 125,- Voor 110,-

Bestellen: Verzamelaarsmarkt.nl

Nederland 25 Gulden 1955 Huygens

Kwaliteit: Fr/Zf

Catalogusnr.: 83-1a

Prijs: Van ... Voor 25,-

Bestellen: Verzamelaarsmarkt.nl